Maanantaina tuli päätös siitä, että Manchester City ei joudukaan ulos europeleistä tulevina kausina. Manchesterilaiset saivat ainoastaan 10 miljoonan euron sakot. Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin CAS kumosi Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n päätöksen sulkea Manchester City europeleistä kahdeksi vuodeksi. Lue lisää tästä!

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kommentoi tapausta lehdistötilaisuudessa tiistaina. Liverpool kohtaa keskiviikkona vieraskentällä valioliigakamppailussa Arsenalin.

– Henkilökohtaisesti olen iloinen, että Manchester City pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa. Jos heillä olisi tulevalla kaudella 12 peliä vähemmän, niin en näkisi muilla joukkueilla mahdollisuutta Valioliigan voittoon, Klopp totesi.

– En halua kenellekään mitään pahaa, mutta mielestäni eilinen ei ollut hyvä päivä jalkapallolle. FFP (Financial Fair Play) on kiva idea, ja sen piti turvata seuroja ja kilpailuja, ettei rahaa tuhlattaisi liikaa, saksalainen jatkoi.

– Asiassa on siis kaksi puolta, jotka ovat vastakkaisia. Manchester City pääsee Mestarien liigaan, koska he ovat ansainneet sen kentällä. Toinen asia on kentän ulkopuoliset asiat, Klopp päätti.

Lähde: BBC