Manchester United venytti komeaa tappiotonta putkeaan torstai-iltana, kun se kaatoi vieraissa Crystal Palacen maalein 2-0. Helpolla ei United päässyt, vaan Roy Hodgsonin miehistö antoi kovan vastuksen. VAR-tuomiot herättivät närää ottelun jälkeen.

Crystal Palacelta vietiin yksi osuma VAR-tarkastelun jälkeen. Jordan Ayew oli lopulta sentin verran paitsiossa. Osuma olisi tuonut Palacen tasoihin. Lopullinen ratkaisu nähtiin 78. minuutilla, kun Anthony Martial viimeisteli ottelun loppulukemat Marcus Rashfordin syötöstä. Rashford teki myös Unitedin avausmaalin juuri ennen taukovihellystä.

Palace pelasi hyvän ottelun. Seuran puheenjohtaja Steve Parish ei sietänyt ottelun tuomariratkaisuja ja antoi kovaa palautetta aiheeseen liittyen Twitterissä. Palacen tähtihyökkääjä Wilfried Zaha kaadettiin kertaalleen rangaistusalueella, mutta kiistanalaisesta taklauksesta ei rankkaria tuomittu, eikä myöskään VAR puuttunut tilanteeseen.

– Onko VAR rikki? Tämä on ihan vakava kysymys, Parish kirjoitti Twitterissä ja jatkoi vielä toisella twiitillä.

– Miten he voivat katsoa (Mamadou) Sakhon ”käsivirhettä” minuuttien ajan tehdäkseen päätöksen, mutta eivät edes vilkaise tuota (Zahan tilannetta). Se olisi ollut vuodenvarma rankkari, jopa kovimmat Man Utd -fanit tietävät sen, Paris jyrisi.

Artikkeli jatkuu twiittien jälkeen.

Steve Parish

@CEO4TAG
How can they look at Sakho ‘handball’ for minutes to make their ‘mind up’ and not even give that a glance! It’s a stonewall nailed on penalty even the most one eyed Man U fan knows it. #cpfc #mufc

Steve Parish

@CEO4TAG
Is the VAR broken ? Serious question ... #clfc #mufc

Palacen manageri Roy Hodgson oli maltillisempi kommenteissaan ottelun jälkeen, mutta nosti myös esiin epäonnen.

– Emme ole tällä hetkellä onnekkaita. Ensinnäkin joidenkin päätösten osalta, mutta onni ei vain nyt hymyile meille, vaikka teemme monia asioita todella hyvin, emmekä saa palkintoa siitä. Sympatiani menee pelaajille, koska he eivät olisi voineet tehdä enempää. Olemme voittaneet pelejä huippujoukkueita, kuten Man Unitedia, vastaan paljon huonommallakin pelillä kuin mitä tänään (torstaina) näimme, Hodgson sanoi.

Hodgson ei lähtenyt jossittelemaan VAR-tuomion osalta.

– Aina sitä uskoo, että kun päätökset menevät sinua vastaan, ne ovat väärin, mutta olen varma, että Ole (Gunnar Solskjær) sanoi päätösten menneen oikein. Mielestäni jahkailu sen suhteen on turhaa. Se ei ollut rankkari, koska tuomari ei sitä antanut, eikä VAR kääntänyt päätöstä. Sitten voi tuntua taas, että koimme vääryyttä, mutta ei siinä ole mitään järkeä, Hodgson sanoi.