Manchester City tavoittelee peräti viittä uutta pelaajaa tämän kesän siirtoikkunasta ja toivoo saavansa kaikki kaupat maaliin 12. syyskuuta mennessä, Sky Sports uutisoi.

Manchester City avasi siirtoikkunansa eilen tiistaina, kun se hankki espanjalaisen laitahyökkääjän Ferran Torresin Valenciasta noin 37 miljoonan euron siirtosummalla. Hollantilaispuolustaja Nathan Akén uskotaan siirtyvän Etihad Stadiumille myöhemmin tällä viikolla, kun Bournemouth suostui myymään hänet eteenpäin noin 43 miljoonalla eurolla.

Puolustajat ovat Manchester Cityn prioriteetti tänä kesänä, sillä Pep Guardiola haluaisi vahvistaa alakertaansa sekä uudella vasemmalla laitapuolustajalla että vielä toisella uudella keskuspuolustajalla. Leicesterin Ben Chilwell ja Napolin Kalidou Koulibaly ovat kumpikin olleet yhdistettynä seuraan.

LUE MYÖS: Siirtoikkuna-analyysi: Yhden aikakauden loppu Manchester Cityssä – millä hankinnoilla uusi lähtee käyntiin?

Kentän yläpäässä Manchester Cityä odottaa väistämätön haaste korvata kaksi seuran legendapelaajaa; David Silva ja Sergio Agüero. Internazionalen Lautaro Martínez on Skyn mukaan seuran ykköstoive Agüeron pitkäaikaiseksi korvaajaksi, mutta The Athletic on nostanut esille myös João Félixin mahdollisen hankinnan.

Viime kesänä Manchester City oli Félixin perässä ennen kuin hän siirtyi 120 miljoonalla eurolla SL Benficasta Atlético Madridiin, missä hänen debyyttikautensa ei sujunut täysin toivotulla tavalla. 20-vuotias portugalilaishyökkääjä teki 27 sarjapeliin vain kuusi maalia, kun Martínez heilutti maaliverkkoja Serie A:ssa puolestaan 14 kertaa tällä kaudella.