Chelsea sanoi lauantaina hyvästit tämän kauden Mestarien liigalle, kun se hävisi neljännesvälierien toisessa osassa Bayern Münchenille 1-4. Saksan jättiseura eteni kahdeksan parhaan joukkoon yhteismaalein 7-1.

Lontoolaisilla oli omat paikkansa, mutta tasoero voittajan ja häviäjän välillä oli ilmeinen. Bayern osoitti, miksi se on yksi tämän kauden voittajasuosikeista.

Chelsean maalivahtina pelannut Willy Caballero sanoi ottelun jälkeen, että oikea joukkue meni jatkoon, mutta hän ei jää märehtimään tappiota pitkäksi aikaa.

– Muutama juttu meni pieleen. Toimme ensimmäisen osan vaikean tuloksen tänne mukanamme. Annoimme heille rangaistuspotkun, ja sitten se meni hieman vaikeaksi. Me pelasimme hyvällä asenteella, mutta he olivat laadukkaampia rangaistusalueella, joten he ansaitsevat päästä seuraavalle kierrokselle, kommentoi Caballero BT Sportille.

– Me pelasimme hyvän kauden Valioliigassa. Olemme ensi kaudella Mestarien liigassa, mikä on hyvä asia tälle joukkueelle. Tässä päivässä ei ole mitään katumista.

Bayernin Robert Lewandowski oli illan päätähti kahdella osumalla ja kahdella maalisyötöllään. Kuva: Getty Images

Chelsean päävalmentaja Frank Lampard näki, että tasoero Bayernin ja hänen joukkueensa välillä selittyi saksalaisten kokemuksella.

– Tämä oli meille hyvä harjoitus kohdata Bayern ja heidän kokemuksensa Mestarien liigassa. Moni meidän pelaajistamme pelaa debyyttikauttaan.

– He pelasivat ihan hyvin. Sitä on vaikea sanoa 1-4-tappion jälkeen. En ole tyytyväinen, mutta me pääsimme peliin takaisin mukaan päästettyämme kaksi aikaista maalia.

– Kun vertaa meidän ottelumääriämme Mestarien liigassa heihin, näin paljon hyviä asioita joukkueessa ja myös joitain huonoja asioita, joita olemme nähneet tällä kaudella. Meille sattui henkilökohtaisia virheitä, jotka johtivat heidän maaleihinsa, ja tällä tasolla se koituu kohtaloksi.

LUE MYÖS: