Pahoissa talousvaikeuksissa painiva Wigan on hyväksynyt Sheffield Unitedin kahden miljoonan punnan (noin 2,2 miljoonaa euroa) tarjouksen laitapuolustaja Antonee Robinsonista, kertoo Sky Sports.

Yhdysvaltain A-maajoukkueessa toissa vuonna debytoinut Robinson, 23, oli siirtymässä viime tammikuussa Italian suurseuraan AC Milaniin, mutta hänen lääkärintarkastuksessaan ilmeni ongelma, minkä takia diiliä ei saatu toteutettua ennen siirtoajan umpeutumista.

Seurat olivat jo päässeet sopuun alustavasta kuuden miljoonan punnan siirtokorvauksesta, joka olisi voinut nousta aina kymmeneen miljoonaan asti pysyvän siirron myötä. Wigan hankki Robinsonin viime kesänä Evertonista alle kahdella miljoonalla punnalla.

Sky Sportsin tietojen mukaan Robinsonin odotetaan pääsevän Sheffield Unitedin kanssa sopuun henkilökohtaisista ehdoista, ja siirto toteutunee tällä viikolla.

Robinsonin nykyistä sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta, mutta maksukyvyttömän Wiganin on pakko myydä pelaajiaan, jotta se saa maksettua palkkoja ja velkojaan pois. Alempien sarjatasojen kattojärjestö English Football League antoi seuralle rangaistukseksi 12 pisteen vähennyksen, jonka myötä Wigan tippui ensi kaudeksi kolmanneksi korkeimmalle sarjaportaalle, Ykkösliigaan.