Liverpoolin keskikentän entisellä tähdellä Philippe Coutinholla on mielenkiintoisat viikot edessä.

Coutinho, 28, siirtyi Liverpoolista Barcelonaan tammikuussa 2018 lähes 150 miljoonan euron kaupassa, mutta hän ei ole onnistunut täyttämään hintalappunsa tuomia odotuksia Espanjassa. Barcelona lainasi hänet täksi kaudeksi Bayern Müncheniin, jolla oli häneen osto-optio, mutta hallitseva Saksan mestari jätti sen käyttämättä.

Brassitaituri on lehtitietojen mukaan yksi pelaajista, joista Barcelona haluaa tänä kesänä eroon, mutta Coutinholle pitäisi vielä löytyä ottaja koronaviruspandemian riivaamilta markkinoilta.

Coutinho on yhä iso nimi Valioliigassa, mutta hänen agenttinsa Kia Joorabchian myöntää, että paluu Englantiin tai siirto muualle ei välttämättä toteudu tänä kesänä.

– Hän rakastaa Valioliigaa, hän haluaa palata Valioliigaan, mutta taloudella ja summilla ja koronatilanteella on kaikilla iso vaikutus, koska hän on iso pelaaja, josta maksetaan isoja summia, kommentoi Joorabchian Talksportille.

Coutinholla ja Bayernilla on edessä mielenkiintoinen peli Mestarien liigassa, sillä müncheniläiset kohtaavat kilpailun puolivälierässä hänen emoseuransa Barcelonan perjantaina.

– Hän pelaa Barcelonaa vastaan, hän odottaa innolla sitä. Hän odottaa Mestarien liigan voittamista. Minusta Bayernilla on ehdottomasti kasassa joukkue, joka voi voittaa sen.

– Uskon, että istumme alas Mestarien liigan päätyttyä, mitä ikinä käykin. Olen itse asiassa jopa puhunut hänelle siitä. Voi olla, että Barcelona on hänen lopullinen päämääränsä.