Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on tyytyväinen seuran uuteen laitapuolustajahankintaan Kostas Tsimikasiin.

Vasemmalla laidalla operoiva Tsimikas, 24, saapui viime viikolla Olympiakosista. Hän liittyi joukkueeseen, joka leireilee Itävallassa.

− Kostas on hankinta, joka juuri osoittaa, mitä me etsimme ja tarvitsemme. Mielestäni vasemman laitapuolustajan paikka ei ollut nyt paikka, johon ihmiset ajattelivat meidän tarvitsevan uuden pelaajan, Klopp sanoo Liverpoolin verkkosivuilla.

− Se onnistui aika hyvin. ”Millie” (James Milner) pelasi siellä aika ajoin, mutta emme voi ottaa yhtään riskiä tai meidän pitäisi ottaa mahdollisimman pieni riski.

Kloppin mukaan laitapuolustajat ovat Liverpoolin pelitavassa erittäin tärkeitä palasia ennen kaikkea taitojensa, nopeutensa ja keskitystensä takia.

− Kun näin Kostasin ensimmäisen kerran, ajattelin, että onko mahdollista saada joku hänen kaltaisensa pelaaja. Hän ei kuitenkaan ehkä ole kaikkein kokenein pelaaja, koska hän aloitti kunnon uran hieman myöhemmin, mutta viimeksi kuluneiden kahden tai kolmen vuoden aikana hän on todella ollut oikeilla raiteilla ja tietenkin alkanut rakentaa uraansa.

Klopp korostaa, että Andrew Robertson ja Trent Alexander-Arnold eivät voi pelata 50:tä ottelua kaudessa. Siksi Tsimikasin hankkiminen käy järkeen.

− Hän on supertyyppi, erittäin suuren itseluottamuksen omaava poika, röyhkeä ja jos haluatte, katsokaa häntä YouTubessa. Todennäköisesti suuri osa kannattajistamme on jo tehnyt sen. Sanoisin, että aika jännittävää.