Liverpoolin Alex Oxlade-Chamberlain on loukkanut polvensa joukkueen harjoituksissa, eikä hän täten osallistu elokuun Community Shield -kamppailuun Arsenalia vastaan.

Jürgen Klopp vahvisti seuran verkkosivuilla, ettei hän aio ottaa Oxlade-Chamberlainia 29. elokuuta pelattavaan näytösotteluun Englannin maajoukkuemiehen entistä joukkuetta vastaan. 27-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyi Arsenalista Anfieldille elokuussa 2017.

Pahimmassa tapauksessa Oxlade-Chamberlain ei pysty osallistumaan edes uuden valioliigakauden ensimmäisiin otteluihin. Liverpool aloittaa mestaruutensa puolustamisen 12. syyskuuta, kun se isännöi Mestaruussarjan voittanutta Leeds Unitedia Anfieldilla.

Kloppin mukaan Oxlade-Chamberlainin ongelma muistuttaa Jordan Hendersonin kärsimää polvivammaa, joka esti Liverpool-kapteenia osallistumasta kauden 2019-20 viimeisiin otteluihin.

[readmore from=Liverpool]

– Tämä on hyvin valitettava tilanne. Se johtui taklauksesta harjoituksissa, Klopp avasi seuran verkkosivuilla.

– Se vaikuttaa hyvin samanlaiselta vammalta kuin Hendon kohdalla, eli emme ole täysin varmoja siitä, miten pitkään hän on sivussa. Hän ei kuitenkaan tule osallistumaan preseason-kauden otteluihin, ei ainakaan Arsenalia vastaan. Meidän on odotettava, sillä tilanne on kaukana täydellisestä.