Sheffield United on tehnyt vuoden mittaiset jatkosopimukset vähäiselle vastuulle viime kaudella jääneiden Phil Jagielkan sekä Jack Rodwellin kanssa.

Keskuspuolustajana viihtyvä Jagielka, 38, on Sheffield Unitedin oma kasvatti, joka edusti pitkään Evertonia. Jagielka pelasi viime kaudella vain kuudessa valioliigaottelussa, mutta kokemukselle nähtiin yhä käyttöä ensi kaudella. Jagielka edusti Evertonia yli kymmenen vuotta siirryttyään takaisin Sheffieldiin viime kesänä.

– Phil on arvokas ja kunnioitettu joukkueen jäsen, ja olen todella iloinen, että hän pysyy mukana myös ensi kaudella, manageri Chris Wilder kehui seuran nettisivuilla.

Viime tammikuussa Sheffield Utd yllätti monet, kun se teki loppukauden mittaisen sopimuksen pitkään ilman seuraa olleen Jack Rodwellin kanssa. Rodwell saattaa olla monelle tuttu Sunderland-ajoiltaan. Sunderlandissa Rodwellin ja seuran liitto oli vähintäänkin vaikea, ja lopputulema oli molempien kannalta ruma, lue aiheesta lisää tästä.

Rodwell jäi viime kaudella todella vähäiselle vastuulle pelaten vain yhdessä valioliigaottelussa 15 minuuttia ja yhdessä FA Cupin ottelussa vajaan tunnin. Tästä huolimatta Sheffieldissä nähtiin vielä käyttöä 29-vuotiaalle keskikentän pohjapelaajalle, joka pystyy pelaamaan myös topparin tontilla.

– Jack tarjosi meille monipuolisuutta ja antoi vaihtoehtoja ryhmään viime loppukauden aikana, Wilder kommentoi.

Sheffield United

@SheffieldUnited
Jags remains a Blade ✍️

Vastly experienced and influential defender Jagielka has penned a new one-year deal at Bramall Lane.

Sheffield United

@SheffieldUnited
Jack Rodwell has committed his future to the club, agreeing a contract extension until the summer of 2021 ✍️

#SUFC 🔴