Manchester Unitedin entinen manageri Louis van Gaal halusi hankkia muun muassa Neymarin, Robert Lewandowskin ja Sadio Manén Old Traffordille.

Hollantilainen korvasi David Moyesin vuonna 2014 ja luotsasi Unitedia kahden kauden ajan. Van Gaal paljastaa FourFourTwo-lehden haastattelussa, että hän yritti tuoda seuraan joitakin todella kovia nimiä.

– Halusin Robert Lewandowskin, mutta kun se osoittautui vaikeaksi, yritin sen sijaan saada Gonzalo Higuaínin. Ennen saapumistani puhuin lisäksi johtokunnalle Neymarista. Jos on Unitedissa, on ajateltava isosti, van Gaal toteaa.

– Hän oli mielenkiintoinen nimi seuralle myös paitamyynnin kannalta, ja halusin nopeat laiturit. Siitä syystä yritin myös hankkia Sadio Manén ja Riyad Mahrezin. Thomas Müllerkin oli toivelistallani, ja keskikentän keskustaan halusin N’Golo Kantén.

Van Gaal kertoo jopa pyrkineensä nappaamaan James Milnerin, koska tämä oli erittäin monipuolinen ja tunnettiin johtajatyyppinä.

[readmore from=Manchester-United]

– Puolustukseen halusin Sergio Ramosin ja Mats Hummelsin, koska meidän puolustuksemme ei ollut vahvin alhaalta rakentelussa.

Yksikään edellä mainituista pelaajista ei päätynyt Unitediin. Sen sijaan seura haali van Gaalin aikakaudella muun muassa Anthony Martialin, Luke Shaw’n, Radamel Falcaon, Bastian Schweinsteigerin, Memphis Depayn ja Ángel Di Marían.

Lähde: Goal