Juventuksen tähtipuolustaja Leonardo Bonucci on kieltäytynyt mahdollisuudesta siirtyä ensi kaudeksi Manchester Cityn riveihin. Pelaajan päätös oli niin nopea, etteivät seurat ehtineet edes aloittaa siirtoneuvotteluita, kertoo Sky Sports Italia.

Pep Guardiola on aiemminkin yrittänyt houkutella Bonuccia Etihad Stadiumille, mutta ilman tulosta. Kiinnostuksesta imarreltu italialaisikoni haluaa jäädä Juventukseen auttamaan joukkueen uutta päävalmentajaa Andrea Pirloa hänen ensimmäisessä manageripestissään.

Bonucci oli Pirlon joukkuetoveri Juventuksessa (2011-2015) ja Italian maajoukkueessa. 33-vuotias keskuspuolustaja on pelannut torinolaisseuran riveissä yhteensä 407 ottelua kahdeksan kauden aikana ja hänen nykyinen sopimuksensa Allianz Stadiumilla ulottuu vuoteen 2024 saakka.

[readmore from=Manchester-City]

Bonuccin kieltäytymisen myötä Manchester Cityn on löydettävä uusi vaihtoehto puolustuksensa vahvistamiseksi. Seura hankki jo Nathan Akén Bournemouthista 40 miljoonalla punnalla, mutta tavoittelee vielä yhtä uutta topparia.

Cityn tarkkailema Kalidou Koulibaly olisi tiettävästi saatavilla, mutta hän saattaa olla seuralle liian kallis vaihtoehto. Napoli vaatii Koulibalysta vähintään 60 miljoonan punnan siirtokorvausta, eikä 29-vuotias senegalilaispelaaja ole itsekään pyytänyt siirtoa muualle.