Wolverhampton odottaa Tottenhamin avaustarjousta laitapuolustaja Matt Dohertystä, jonka uskotaan siirtyvän noin 15 miljoonan punnan (16,7 miljoonaa euroa) kaupoilla José Mourinhon alaisuuteen.

Doherty, 28, on Mourinhon ykköskohde joukkueen uudeksi oikean puolen laitapuolustajaksi. Irlannin maajoukkuemies on viettänyt jo kokonaiset kymmenen vuotta Molineux Stadiumilla ja vakuuttanut esityksillään viimeisen kahden valioliigakauden aikana.

Serge Aurierin tulevaisuus Pohjois-Lontoossa näyttää puolestaan epävarmalta, sillä seura on valmis kuuntelemaan tarjouksia 27-vuotiaasta norsunluurannikkolaisesta. Mourinho näkee Dohertyn, joka syötti viime kaudella kolme maalia neljän täysosuman lisäksi, erinomaisena apuna sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan.

[readmore from=Tottenham]

The Telegraphin mukaan Wolverhampton valmistelee omaa tarjoustaan Valencian portugalilaisesta Thierry Correiasta. 21-vuotias on oikea laitapuolustaja, mutta osaa pelata myös vasemmalla voi tuurata vakavan polvivamman kärsinyttä Jonnya. Valencian uskotaan luopuvan Correiasta vain 10 miljoonalla punnalla tänä kesänä.

Arsenalin laitapelaaja Ainsley Maitland-Niles kuuluu myös Nuno Espirito Santon siirtokohteisiin tänä kesänä. Lontoolaisseura on kuitenkin hylännyt jo yhden Wolverhamptonin tarjouksen 22-vuotiaasta englantilaislupauksesta. Seuran tavoitteena olisi hankkia kumpikin pelaaja ennen kauden 2020-21 alkua.