Donny van de Beekin saapuminen Manchester Unitediin vaikuttaa olevan vain ajan kysymys. Manageri Ole Gunnar Solskjær on varmasti ehtinyt jo miettiä, miten hän saa aseteltua tähtiä pursuavan keskikenttänsä kentälle. Van de Beek tulee haastamaan peliajasta Bruno Fernandesia ja Paul Pogbaa, ja hurjimmat huhut ovat ehtineet jo spekuloida Pogban lähdöllä Unitedista.

Englannin maajoukkueen entinen päävalmentaja Steve McClaren uskoo van de Beekin tulon tarkoittavan kilpailua ensisijaisesti juuri Pogballe. Ranskalaistähti on parhaimmillaan todellinen sateentekijä kentällä, mutta toisaalta hänen ailahtelevat otteet aiheuttavat päänsärkyä Unitedille. McClaren uskoo, että todennäköisesti juuri Pogba joutuu tekemään tilaa avauksessa, mikäli tämä ei pysty tasaisen hyviin esityksiin.

– Ainoa, jonka puolesta pelkään, on Paul Pogba. Van de Beekiä ei voi peluuttaa puolustavana keskikenttänä, hänen on oltava joko kasi- tai kymppipaikalla. Tällä hetkellä Pogba on kasi ja Fernandes kymppi, McClaren sanoo talkSPORTille.

[readmore from=Paul-Pogba]

– United toivoo pelaavansa paljon pelejä Mestarien liigassa ja cupeissa, ja Ole tietää tarvitsevansa vahvan kokoonpanon. Ehkä hän hankkii kolme pelaajaa ylemmän keskikentän rooliin, jotta kaksi heistä voi pelata jokaisen pelin.

McClaren myöntää, että Pogba parhaimmillaan on yksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista, mutta epätasaisuus voi koitua ranskalaisen peliajan kohtaloksi.
– Mielestäni Pogba on ollut paljon parempi paluunsa jälkeen. Vaikuttaa siltä, että Fernandes on sytyttänyt hänen intohimonsa: hänellä on joku, jonka kanssa pelata.
– Nyt van de Beek on myös tulossa kuvioihin. Korkeimmalla tasolla tarvitaan kilpailua. Sitä uskon van de Beekin tuovan Unitediin.