Bournemouthia vuosina 2016-2020 edustanut laituri Ryan Fraser on talkSPORTin tietojen mukaan sopinut henkilökohtaisista ehdoistaan Newcastle-siirtoa varten. Samaan aikaan Sky Sports raportoi, että henkilökohtaistista ehdoista ei ole sovittu.

Magpies-miehistöön liittymisessä – tai muunkaan työpaikan vastaanottamisessa – ei ole kysymys muusta kuin näistä nimenomaisista henkilökohtaisista ehdoista. Fraser on nimittäin ollut ilman seuraa heinäkuun lopusta, kieltäydyttyään tänä kesänä tavallisesta, kauden loppuun saakka jatkuneesta lyhyestä jatkosopimuksesta. Skotlantilainen katseli vapaana agenttina Cherriesin putoamista Mestaruussarjaan.

Newcastlessa uskottiin tiettävästi jo alkuviikosta, että asiat 26-vuotiaan kanssa on valmiiksi sovittu. Allekirjoitus on kuitenkin ottanut aikaa, joidenkin tietojen mukaan siksi että Fraser odottaa Crystal Palacen päätöstä itsensä suhteen.

Fraser oli, samoin kuin entinen managerinsa Eddie Howe, vielä viime kauden alussa Valioliigan kärkipään seurojen kiikareissa. Juuri tällä hetkellä kumpikin heistä on kuitenkin työtön työnhakija.