Arsenalin manageri Mikel Arteta on kertonut, että lontoolaisseuran tavoite olisi tiedottaa Pierre-Emerick Aubameyangin pitkään puhuttaneesta jatkosopimuksesta ”seuraavien päivien aikana”.

– Uskon todella vahvasti siihen, että me saamme kaiken hyvin pian maaliin. Toivon mukaan me voimme uutisoida asiasta seuraavien päivien aikana, Arteta kertoi BT Sportille Arsenalin ensimmäisen valioliigaottelun jälkeen.

Aubameyang, jonka nykyinen sopimus Emiratesilla umpeutuu 12 kuukauden kuluttua, tulee tiettävästi allekirjoittamaan Arsenalin kanssa vuoteen 2023 ulottuvan jatkodiilin.

Artetan miehistö aloitti valioliigakautensa vakuuttavalla 3-0-voitolla sarjanousija Fulhamia vastaan. Aubameyang avasi oman maalitilinsä upealla oikean jalan viimeistelyllä. Myös siirtohuhuissa pyörinyt Rob Holding pelasi vahvan ottelun Arsenalin alakerrassa.

[readmore from=Arsenal]

Holding on ollut viime viikkojen aikana yhdistettynä Newcastleen, joka olisi halukas hankkimaan keskuspuolustajan lainalle. Artetan mukaan loukkaantunutta David Luizia paikannut englantilaispelaaja kuuluu kuitenkin hänen suunnitelmiinsa tällä kaudella.

– Sanoin hänelle, että muuta mielesi [siirrosta], koska et ole menossa minnekään. Hän edustaa kaikkia niitä arvoja, joita me pelaajilta haluamme tässä seurassa, Arteta jatkoi.

– Hän kärsi hyvin hankalasta ajanjaksosta, mutta hän harjoitteli ja toteuttaa unelmaansa tämän seuran edustamisesta. Joten miksi minun olisi päästettävä hänestä nyt irti? Olet kentällä, mitä muuta voisit toivoa?