Tottenham etsii parhaillaan uutta keskushyökkääjää. Italialaisen Napolin Arkadiusz Milik tuskin on seuran suunnitelmissa tänä kesänä, mutta lontoolaiset pitävät silmällä Valioliigasta pudonneen Watfordin kapteenia Troy Deeneyä, kertoo Sky Sports.

Spursin päävalmentaja José Mourinho kertoi perjantaina, että hän ja seurajohto haluavat joukkueeseen uuden hyökkääjän. Harry Kane on tällä hetkellä Tottenhamin ainoa puhdas kärkipelaaja.

Tottenham on yhdistetty huhuissa 26-vuotiaaseen Milikiin, jonka Napoli on valmis myymään, mutta italialaisseuran vaatimukset ovat tiettävästi Spursille liikaa. Napoli haluaa hänestä noin 36 miljoonaa euroa, vaikka Milikin sopimus seuran kanssa päättyy tämän kauden jälkeen. Tottenham voisi siis tammikuusta lähtien tarjota Milikille vapaasti sopimusta ensi kaudeksi. Hän ei vain välttämättä ole enää tuolloin saatavilla. Milik teki viime kaudella 35 ottelussa yhteensä 14 osumaa.

Spurs tarkkailee myös 32-vuotiasta Deeneyä, joka on myöntänyt pohtivansa tulevaisuuttaan Watfordin pudottua Valioliigasta. Myös sarjanousija West Bromwich Albion on hänen perässään. Deeney onnistui viime kaudella maalinteossa yhteensä kymmenen kertaa 27 otteluun.

Tottenham oli kiinnostunut myös itävaltalaisen Red Bull Salzburgin Patson Dakasta, mutta lontoolaisille ilmoitettiin, että hän jää nykyiseen seuraansa. Spursilla on kuitenkin tulevaisuutta ajatellen hyvä yhteys 21-vuotiaaseen Dakaan, sillä nuorta sambialaiskärkeä edustaa Tottenhamin entinen pelaaja Frédéric Kanouté.