Liverpool on vahvistamassa maalivahtiosastoaan Fluminensen 17-vuotiaalla Marcelo Pitalugalla, kertoo The Telegraph. Valioliigan hallitseva mestari tulee maksamaan nuoresta brassitorjujasta 1,9 miljoonaa euroa bonusten jälkeen.

Pitalugalla on mahdollisuus liittyä Alissonin ja hänen sijaisensa Adriánin rinnalle saman tien, koska hän omistaa myös Saksan passin. Loris Karius kuuluu yhä Liverpoolin kirjoille, mutta hänen odotetaan lähtevän seurasta pysyvästi ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Pitalugasta on tulossa Liverpoolin toinen hankinta tänä kesänä laitapuolustaja Konstantinos Tsimikasin jälkeen. Tässä vaiheessa uraa teini-ikäinen Pitaluga tulee kuitenkin pelaamaan pääsääntöisesti akatemiajoukkueen riveissä.

Alissonille nuori ja lupaava Pitaluga on jo ennestään tuttu, sillä Liverpool-vahdin veli, Muriel, pelaa myös Fluminensessa. Kolmikko on kuvattu yhdessä sosiaalisessa mediassa ja Alissonin on kerrottu suositelleen Pitalugaa Liverpoolin seurajohdolle.

Liam 🇵🇸

@LFCLiamG
Alisson, his brother Muriel and potentially Liverpool's next signing Marcelo Pitaluga 👀

Viime kaudella Liverpoolin oli kutsuttava veteraanivahti Andy Lonergan hätiin, kun Alisson oli loukkaantumisen takia sivussa kauden ensimmäisistä kamppailuista ja Mestarien liigan pudotuspeliottelusta Atlético Madridia vastaan.