Englantilaislehti The Telegraphin mukaan Manchester United on luovuttanut Jadon Sanchon suhteen ja kääntänyt katseensa vaihtoehtoisten hyökkääjähankintojen suuntaan.

Sancho, 20, on ollut Ole Gunnar Solskjærin ykköskohde siirtoikkunan aukeamisesta saakka. Neuvotteluita Dortmund-hyökkääjän siirrosta on käyty jo useiden viikkojen ajan.

Bundesliigaseura ei kuitenkaan ole suostunut joustamaan pelaajan 108 miljoonan punnan (noin 116 miljoonaa euroa) hintalapussa, minkä takia viimeisetkin toivonrippeet pitkään spekuloidun jättisiirron toteutumisesta ovat nyt hiipumassa.

Vaikka siirron henkilökohtaiset ehdot eivät ole olleet Sancholle missään vaiheessa ongelma, pidetään englantilaislupauksen paluuta Valioliigaan tänä kesänä erittäin epätodennäköisenä myös Old Traffordilla.

Toinen laituri lainalle, uusi yritys ensi kesänä?

United on jo kääntänyt katseensa muihin siirtokohteisiin, jotka voisivat vaihtoehtoisesti vahvistaa Solskjærin hyökkäystä tällä kaudella. Manchesterilaisseura etsii markkinoilta laitahyökkääjää, jonka se voisi hankkia joukkueeseensa vuoden mittaisella lainasopimuksella.

Internazionalen Ivan Perisic, Real Madridin Gareth Bale ja Juventuksen Douglas Costa sopivat tiettävästi Unitedin etsimään profiiliin ja ovat Telegraphin mukaan seuran kohdelistalla.

Gareth Bale, 31, voisi olla oiva väliaikaisratkaisu ennen Jadon Sanchon mahdollista saapumista kesällä 2021. Kuva: Getty Images

Perisic vietti viime kauden lainalla Bayern Münchenissä, joka päätti kautensa Mestarien liigan voittoon. Entinen Tottenham-tähti Bale ilmoitti puolestaan olevansa avoin Valioliiga-paluulle, jos Real Madrid päästäisi hänet lähtemään. Costan Juventus on asettanut aiemmin tällä viikolla myyntin.

[readmore from=Manchester-United]

Sancho jää joka tapauksessa Unitedin kohdelistan kärkeen, vaikka pitkään toivottua siirtoa ei saataisikaan maaliin ennen siirtoikkunan sulkeutumista 5. lokakuuta.

Sancho on tällä hetkellä tyytyväinen Dortmundissa ja hänen sopimuksensa on voimassa vielä kolme vuotta. Saksalaisseuran on tästä syystä ollut helppo pitää tähtipelaajastaan tiukasti kiinni.

Sancho, joka pelaa kahdeksan kuukauden päästä Englannille kesän 2021 EM-kisoissa, on valmis jäämään Dortmundiin, missä hän teki viime kaudella 17 maalia ja syötti 16 lisää.