Brightonin tähtipelaaja Adam Lallana loukkaantui heti debyyttiottelussaan Chelseaa vastaan. Brightonin manageri Graham Potter antoi kuitenkin huojentavia kommentteja vamman laadusta ottelun jälkeen.

Chelsea voitti maanantai-illan ottelussa Brightonin maalein 3-1.

Liverpoolia kuusi vuotta edustanut Lallana siirtyi täksi kaudeksi ilmaisella siirrolla Brightoniin. Lallana avasi ottelun Brightonin keskikentällä kasipaikan roolissa. Lopulta Lallana ehti pelata 44 minuuttia ennen kuin hänet jouduttiin ottamaan vaihtoon loukkaantumisen takia.

– Vielä on liian aikaista sanoa. En ole varma. Adamin vamma ei ole paha, koska hän seisoo, mutta en viitsi vielä liikaa kommentoida, koska joudun vähän arvailemaan. Se oli enempi kramppi. Harmittaa hänen puolestaan, koska hän todella nautti pelaamisesta, Potter kommentoi ottelun jälkeen paikallislehti Sussex Live:n mukaan

Loukkaantumiset ovat vaivanneet Lallanan uraa. Lallana pelasi avauksessa ensimmäistä kertaa sitten joulukuun 2019. Liverpoolissa rooli jäi toki pieneksi viime kaudella, mikä sekin johtui osittain loukkaantumisista. Kaiken kaikkiaan avauksen paikka oli Lallanalle vasta kymmenes viimeisen neljän kauden aikana.