Viimeisen parin päivän isoin siirtouutinen on ollut Gareth Balen mahdollinen paluu Valioliigaan. Tottenham neuvottelee Real Madridin kanssa, jotta saisi walesilaistähden takaisin Lontooseen.

Bale, 31, edusti Tottenhamia yli 200 ottelussa, kunnes siirtyi Madridiin kesällä 2013 silloisella maailmanennätyssumalla. Ajatus nelinkertaisen Mestarien liigan voittajan paluusta on saanut Spursin kannattajat pärisemään, mutta Tottenhamin puolustajan Eric Dierin mukaan joukkue on pysynyt rauhallisena siirtohuhujen keskellä.

– Se on varmasti kannattajien näkökulmasta jännittävää, kun seura yhdistetään tuon tason pelaajaan. Minuun se ei vaikuta henkilökohtaisesti millään tavalla. Tämä ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kommentoi Dier Goalin mukaan.

[readmore from=Gareth-Bale]

– Spekulointia tapahtuu jatkuvasti, ja puhutaan paljon. Joka päivä ihmiset yrittävät täyttää lehdet ja nettisivut. Minuun se ei vaikuta mitenkään. Olen varsin tottunut siihen.

Dierin mukaan Tottenhamin joukkueen keskuudessa ei ole keskusteltu Balesta.

– Ei, WhatsApp-ryhmässä ei ole sanottu mitään. Tietty spekulointia on paljon, ja on mahdotonta olla näkemättä sitä, mutta spekulointi ei ole minun hommani.

– En osaa sanoa, koska hän on yhä Real Madridissa. En voi puhua toisen joukkueen pelaajasta. Sillä ei ole mitään tekemistä minun kanssani.