Chelsean Jorginho on yksi Arsenalin ehdokkaista uudeksi keskikentän vahvistukseksi, kertoo Sky Sports.

Jorginhon, 28, lisäksi Tykkimiesten kiikarissa ovat Atlético Madridin Thomas Partey ja Lyonin Houssem Aouar.

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta toimi Pep Guardiolan apulaisena Manchester Cityssä, kun seura oli hankkia Jorginhon Napolista vuonna 2018. Italian maajoukkuepelaaja päätyi kuitenkin tuolloin Chelseaan, jossa hän on pelannut tähän mennessä sata ottelua.

Alkaneella kaudella Jorginho on kantanut Chelsean kapteeninnauhaa joukkueen kummassakin sarjaottelussa César Azpilicuetan ollessa penkillä, joten Jorginho vaikuttaisi olevan Chelsean päävalmentajan Frank Lampardin suunnitelmissa.

Arsenal etsii uutta keskikenttäpelaajaa, mutta se saattaa myös luopua useammasta keskikenttäpelaajasta vielä tämän siirtoikkunan aikana.

Lucas Torreira on Skyn tietojen mukaan todennäköisesti lähdössä täksi kaudeksi lainalle Atlético Madridiin, mutta seurat neuvottelevat vielä, sisältääkö diili osto-option vai pitääkö Atlétin sitoutua jo nyt hankkimaan hänet pysyvästi ensi kesänä. Myös Torino tavoittelee Uruguayn maajoukkuepelaajaa.

Torreiran lisäksi lähtökuopissa ovat Mesut Özil ja Matteo Guendouzi, jotka ovat mahdollisesti jo pelanneet viimeisen ottelunsa Arsenalissa.