West Hamin manageri David Moyes ei tule osallistumaan joukkueensa seuraavaan kahteen otteluun palautettuaan torstaina jo toisen positiivisen koronavirustestin tällä viikolla, The Times uutisoi.

West Ham kohtaa sunnuntaina Wolverhamptonin Valioliigassa ja Evertonin Englannin liigacupin neljännellä kierroksella ensi viikon keskiviikkona.

Moyes, keskuspuolustaja Issa Diop ja keskikenttäpelaaja Josh Cullen palauttivat kaikki positiivisen koronavirustestin tiistaina – juuri ennen West Hamin liigacupottelua Hull Cityä vastaan Lontoon Olympiastadionilla.

LUE MYÖS: Näkökulma: Miksi ihmeessä London Stadiumilla pelattiin tiistaina? – Liigacupin ottelussa otettiin valtava koronariski, joka saattaa maksaa kalliisti

The Timesin mukaan West Ham toivoi saavansa Moyesin negatiivisella testituloksella takaisin kentän laidalle sunnuntain valioliigaotteluun Wolverhamptonia vastaan. Positiivinen testitulos tarkoittaa kuitenkin sitä, että apuvalmentaja Alan Irvine toimii lontoolaisten käskyttäjänä jälleen kerran.

Moyes saa palata West Hamin peräsimeen aikaisintaan 4. lokakuuta, kun joukkue kohtaa Leicesterin Valioliigan neljännellä ottelukierroksella, kertoo The Times. West Ham on hävinnyt kauden ensimmäisestä kahdesta sarjapelistään kummankin.