Tottenham eteni lopulta Eurooppa-liigan playoff-vaiheeseen, kun Shkendija kaatui Pohjois-Makedoniassa vaikeuksien jälkeen maalein 3-1. Yksi erikoisuus nähtiin ennen ottelua, kun Spurs-manageri José Mourinhon vaihdatti maalin.

Mourinho kertoi erikoisesta tapauksesta ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Tottenhamin maalinsuulla pelannut Joe Hart (ilmeisesti) huomasi, että maali oli liian pieni.

– Ennen ottelua sattui hauska tilanne, kun maalivahtini kertoi minulle, että maali on liian pieni. Menin katsomaan sitä, ja kyllä, se oli liian pieni, Mourinho kertoi.

Sen jälkeen paikalle kutsuttiin UEFA:n otteludelegaatio.

– Maalivahdit viettävät kaiken aikansa siellä, joten olimme varmoja. Tunsin heti, että jokin on nyt vialla. Saimme lopulta UEFA:n delegaation paikalle katsomaan sitä, ja se oli 5 senttimetriä liian pieni. Kysyimme sitten oikeankokoisia maaleja, Mourinho avasi erikoista kuviota.

Lopulta maalit vaihdettiin ja peli saatiin pelattua. Lue raportti ottelusta tästä linkistä. Mourinho lisäsi maalista myös kuvan omalle Instagram-tililleen.

– Luulin, että olen kasvanut, mutta sitten tajusin, että maali on 5cm liian pieni, Mourinho kirjoitti kuvan yhteyteen.