West Hamin apuvalmentajan Alan Irvinen mukaan David Moyes tulee valmentamaan sunnuntain valioliigaottelun Wolverhamptonia vastaan, vaikka hän on poissa kentän laidalta kotikaranteeninsa takia.

Moyes, sekä pelaajat Issa Diop ja Josh Cullen, joutuivat kaikki lähtemään Lontoon Olympiastadionilta juuri ennen tiistain cup-ottelua Hull Cityä vastaan positiivisten Covid-19-testitulosten takia. Moyes palautti positiivisen testituloksen myös torstaina, minkä takia hän on sivussa myös ensi viikon cup-ottelusta Evertonia vastaan.

Irvine istuu Moyesin sijaan kentän laidalla sunnuntain Wolves-kamppailussa. Skottivalmentaja aikoo kuitenkin jättää vetovastuun entiselle Manchester United -managerille, joka tulee olemaan jatkuvassa videopuheluyhteydessä West Hamin valmennustiimiin koko ottelun ajan.

LUE MYÖS: Näkökulma: Miksi ihmeessä London Stadiumilla pelattiin tiistaina? – Liigacupin ottelussa otettiin valtava koronariski, joka saattaa maksaa kalliisti

– Hän tekee lopullisen päätöksen jokaisesta ratkaisusta. Emme tee päätöksiä ilman hänen vahvistusta. Hän tekisi ne päätökset joka tapauksessa, niin kuin tämän pressitilaisuuden, joten minä olen vain hänen viestinkantajansa, Irvine kertoi perjantaina lehdistölle.

– He (Moyes, Diop ja Cullen) ovat turhautuneita, koska he eivät voi olla täällä. Mutta tämä on meidän tilanteemme, ja he ymmärtävät sen. Kukaan heistä ei kärsi oireista, mikä tekee tästä kenties entistä turhauttavampaa heille.