José Mourinho haluaa hankkia uuden keskushyökkääjän ja keskuspuolustajan ennen siirtoikkunan sulkeutumista 5. lokakuuta. Jälkimmäisen kohdalla hän on tiettävästi lukinnut katseensa Internazionalen slovakkitoppari Milan Škriniariin.

Škriniar, 25, on ollut aiempinakin vuosina yhdistettynä Valioliigaan. Aiemmin tänä kesänä italialaislehdet kertoivat Manchester Unitedin tehneen hänestä peräti 65 miljoonan euron tarjouksen – ilman tulosta.

Nyt Tottenham on kuitenkin avannut neuvottelut Internazionalen kanssa siinä toivossa, että se saisi houkuteltua Škriniarin itselleen noin 50 miljoonalla eurolla. Milanolaisseura vahvisti jutelleensa Spursin kanssa slovakialaispelaajan tilanteesta, mutta lähtökohtaisesti häntä ei haluta myydä veteraanitoppari Diego Godínin viime aikaisen lähdön jälkeen.

Milan Škriniar pelasi viime kaudella 32 ottelua Italian Serie A:ssa. Kuva: Getty Images

– Meillä oli tapaaminen Tottehamin kanssa, se on totta. Mutta me yksinkertaisesti sanoimme, ettei Škriniar ole myytävänä. Päästimme jo Godínin lähtemään, enkä halua miettiä myös Škriniarin menettämistä, Internazionalen urheilutoimenjohtaja Piero Ausilio kertoi DAZN:lle.

Internazionalen päävalmentaja Antonio Conte on sen sijaan luonut toivoa Škriniarin potentiaalisen Tottenham-siirron toteutumisesta.

[readmore from=Siirtouutiset]

Škriniar istui koko pelin penkillä, kun Conte johdatti Interin dramaattiseen 4-3-voittoon Fiorentinaa vastaan lauantai-iltana. Italialaisluotsin mukaan seuran taloudellinen asema on niin hutera, ettei sillä ole varaa tyrmätä Tottenhamin mahdollista tarjousta Škriniarista ainakaan saman tien.

– Škriniar Tottenhamiin? Hän on osa projektiamme täällä Interissä. Mutta en sitten tiedä, jos saamme hänestä seuraavien päivien aikana tärkeän tarjouksen. Se on mahdollista, että seura harkitsee sitä taloudellisen tilanteemme takia, Conte kertoi Fiorentina-voiton jälkeen Sky Sportsille.