Liverpoolin maalivahti Loris Karius lähtee täksi kaudeksi lainalle Saksan Bundesliigan Union Berliniin.

Kahdella edellisellä kaudella Karius, 27, on pelannut lainalla turkkilaisessa Beşiktaşissa, josta hän lähti ennenaikaisesti maksamattomien palkkojen takia.

Saksalaistorjujan edellinen virallinen ottelu Liverpoolissa oli surullisenkuuluisa vuoden 2018 Mestarien liigan loppuottelu, jossa hän oli syyllinen kahteen maaliin Real Madridin voittaessa 3-1. Myöhemmin samana kesänä Liverpool hankki nykyisen ykkösvahtinsa Alisson Beckerin ja Karius lähti lainalle Turkkiin.

Karius antoi aiemmin tänä vuonna ymmärtää, että hän haluaisi jäädä taistelemaan minuuteista Liverpoolin, mutta saksalaisvahti kertoo olevansa tyytyväinen palattuaan kotimaahansa.

– Odotan innolla uutta mahdollisuutta Berliinissä ja olen iloinen siitä, että pääsen taas pelaamaan Bundesliigassa. Union on erityinen seura, joka on ansainnut paljon kunnioitusta, eikä pelkästään sarjanousunsa takia. Haluaisin olla osa tätä postiivista kehitystä ja auttaa tätä seuraa suuressa tavoitteessaan eli Bundesliigassa säilymisessä, kommentoi Karius lainaseuransa tiedotteessa.

Karius on pelannut Liverpoolissa 49 ottelua siirryttyään Anfieldille vuonna 2016 Mainzista. Hänen ja Liverpoolin välinen sopimus on voimassa vielä kaksi vuotta.

1. FC Union Berlin

@fcunion
Anfield Road 👉 Alte Försterei

Herzlich willkommen, @LorisKarius! ✌️
Zur Meldung: bit.ly/36r9Nt1

#fcunion #unveu 🔴⚪️