Sheffield United etsii kuumeisesti vastausta kasvaviin maalinteko-ongelmiinsa. Viime kauden nousijaseura on hävinnyt kaikki kolme peliään Valioliigassa tekemättä yhtäkään maalia.

The Telegraphin mukaan Sheffield United haluaa hankkia uuden kärkimiehen ennen siirtoikkunan sulkeutumista ja valmistelee nyt 20 miljoonan punnan (noin 22 miljoonaa euroa) tarjousta Liverpoolin Rhian Brewsterista.

Joukkueen manageri Chris Wilder paljasti hiljattain, että seura on neuvotellut Brewsterin potentiaalisesta siirrosta Valioliigan hallitsevan mestarin kanssa. Liverpool on valmis myymään pelaajan eteenpäin, mutta haluaa lisätä hänen sopimukseensa takaisinosto-option.

Rhian Brewster loisti lainajaksollaan Swansean paidassa. Kuva: Getty Images

20-vuotias Brewster pelasi viime kauden toisen puolikkaan lainalla Swanseassa, jonka riveissä englantilaisnuorukainen maalasi 10 kertaa 20 otteluun Englannin Mestaruussarjassa.

[readmore from=Liverpool]

Brewster haluaisi vaihtaa maisemaa testatakseen itseään Valioliiga-tasolla, sillä Anfieldilla hänen peliaikansa jäisi tälläkin kaudella hyvin vähäiseksi. Liverpool vahvisti hiljattain hyökkäystään Wolverhamptonin Diogo Jotalla, joka onnistui heti maalinteossa Arsenalia vastaan maanantaina.

Crystal Palace on myös tiettävästi kiinnostunut Brewsterista. Toissa viikolla lontoolaisseuran puheenjohtaja Steve Parish puuttui kuitenkin sosiaalisessa mediassa Sky Sportsin uutiseen, jonka mukaan se olisi tehnyt pelaajasta 27 miljoonan euron tarjouksen.