Liverpool on luopumassa huippulupaavasta Rhian Brewsteristä.

Sky Sports kertoo, että Brewster on siirtymässä Sheffield Unitediin noin 26 miljoonan euron kaupassa. 20-vuotias keskushyökkääjä on jo parhaillaan Sheffieldissä lääkärintarkastusta varten.

Skyn tietojen mukaan Liverpool ei täysin katkaise siteitä Brewsteriin, vaan siirtoon sisältyy pari pykälää. Ensinnäkin Liverpoolilla on takaisinosto-optio pelaajaan seuraavan kolmen vuoden ajan. Lisäksi Pool saa 15 prosenttia Brewsterin mahdollisesta seuraavasta siirtosummasta.

Brewster on Liverpoolin oma kasvatti, joka siirtyi seuran akatemiaan Chelsean organisaatiosta viisi vuotta sitten. Vaikka otteet ovat olleet lupaavia, Liverpoolin edustusjoukkueeseen murtautuminen on ollut vaikeaa, ellei mahdotonta. Liverpoolin ykkösjoukkueessa Brewster on pelannut vain neljä ottelua.

Viime kevään Brewster pelasi lainalla Mestaruussarjan Swanseassa. Nuorukainen antoi näytteen tasostaan iskemällä 22 ottelussa 11 maalia.