Valioliiga on nimennyt kahdeksan ehdokasta syyskuun parhaaksi pelaajaksi. Äänestys EA Sportsin sivuilla on käynnissä maanantai-iltaan asti.

Palkinnon voittajasuosikit ovat Evertonin ja Leicesterin viiden maalin miehet; Dominic Calvert-Lewin sekä Jamie Vardy. Kumpikin englantilaishyökkääjä on aloittanut kauden 2020-21 fantastisella tavalla ja kerännyt vyölleen myös yhden hattutempun. Vardy on kuitenkin tehnyt viidestä maalistaan peräti neljä pilkulta, Calvert-Lewin ei yhtäkään.

Tottenhamin Harry Kane on sen sijaan ehdokaslistalla rekisteröityään nimiinsä jopa viisi maalisyöttöä ja yhden maalin kolmeen peliin.

Liverpoolin Sadio Mané ja Patrick Bamford ovat tehneet myös kolme maalia kolmeen peliin ja ansainneet paikkansa ehdokaslistalta. James Rodríguezin vakuuttavien avausesitysten kohokohtana olivat hänen maali ja maalisyöttönsä West Bromia vastaan kauden toisella ottelukierroksella.

Puolustajien joukosta Leicesterin kesähankinta Timothy Castagne ja Chelsean jättänyt Brighton-nuorukainen Tariq Lamptey ovat myös ehdolla palkinnon parhaaksi.

Premier League

@premierleague
September's finest™️

Who is your @EASPORTSFIFA Player of the Month?

🗳️ Have your say: preml.ge/potmsept20