Arsenalin taloudelliset vaikeudet ovat saavuttaneet uuden pohjan.

The Athleticin saamien tietojen mukaan Arsenal on joutunut irtisanomaan seuran kuuluisaa ja rakastettua maskottia Gunnersaurusta näyttelevän miehen, Jerry Quyn, peräti 27 vuoden mittaisen työsuhteen jälkeen.

Quy, joka on kannattanut Arsenalia läpi elämänsä, on pukeutunut Tykkimiesten kotiotteluissa vihreään dinosaurusasuun jo vuodesta 1993 lähtien. Daily Mailyn mukaan Quy jätti jopa hänen veljensä häät väliin päästäkseen töihin Emirates Stadiumille.

Tyhjät katsomot ovat kuitenkin pakottaneet Arsenalin ikäviin toimenpiteisiin myös seuran historiallisen hahmon kohdalla.

Arsenal haluaa tuoda Jerry Quyn ja Gunnersauruksen takaisin, kun myös fanit saavat palata katsomoihin. Kuva: Getty Images

Arsenal ilmoitti elokuussa irtisanoneensa 55 seuran työntekijää, kun se kamppaili koronaviruspandemian aiheuttamien talousvaikeuksien kanssa.

Arsenal on siitä huolimatta tehnyt kalliita pelaajahankintoja kesän siirtoikkunassa, ostaen esimerkiksi Gabriel Magalhãesin Lillestä yli 25 miljoonalla eurolla.

Mesut Özil, joka ei ole pelannut joukkueelle koko kauden aikana minuuttiakaan, tienaa sopimuksellaan yhä poskettomat 384 500 puntaa viikossa.

ESPN FC

@ESPNFC
Gunnersaurus is the last remaining member of Arsenal's Invincibles to leave the club.

The end of an era 💔