Sunnuntaisesta Manchester Unitedin ja Tottenhamin välisestä sarjaottelusta puhutaan vielä pitkään. Tottenham voitti ottelun peräti maalein 6-1. Lue otteluraportti täältä.

Sky Sportsin TV-kommentaattori Graeme Souness otti varsin rajusti kantaa paljon puhuttaneeseen Erik Lamelan ja Anthony Martialin välikohtaukseen.

Martial sai punaisen kortin läpsäistyään tilanteen aloittanutta Lamelaa naamaan, joka putosi varsin teatraalisesti maahan.

Souness kritisoi samalla latinalaista elämäntapaa- ja tyyliä.

– Jos Martial saa punaisen, niin Lamelankin on lennettävä ulos. Tämä on naurettavaa ja hyvin latinalaista. Tätäkö englantilainen jalkapallo on? Me britit teemme asiat eri tavalla. Olen pelannut ja työskennellyt latinalaisissa maissa ja tiedän, miten he näkevät pelin. Lamela nukkuu tänä yönä ajatellen tehneensä loistavaa työtä joukkueensa eteen.

Sky Sportsin juontaja Dave Jones pahoitteli Sounessin latinakommentteja julkisesti.

– Ennen kuin lopetamme ohjelman, on meidän sanottava, että olimme hyvin kriittisiä Lamelaa kohtaan Martialin ulosajoon johtaneessa tilanteessa. Haluaisimme pahoitella sitä, jos loukkasimme ihmisiä latinalaiskulttuurin yleistämisellä.