Fulham on tehnyt yhden kauden mittaisen lainatarjouksen Chelsealle keskikenttäpelaaja Ruben Loftus-Cheekistä, uutisoi Goal.

Loftus-Cheek on tiettävästi avoin siirtymään täksi kaudeksi Craven Cottagelle. Chelsean on kuitenkin oltava varmoja siitä, että pelaaja tulee kehittymään paikallisvastustajansa riveissä. Fulham on tällä hetkellä Valioliigan viimeisellä sijalla neljän hävityn ottelun jälkeen.

Chelsea haluaa myös maksaa mahdollisimman pienen osuuden Loftus-Cheekin 150 000 punnan viikkopalkasta itse, minkä vuoksi esimerkiksi Southampton ja West Ham eivät olleet valmiita hankkimaan pelaajaa itselleen vahvasta kiinnostuksesta huolimatta.

LUE MYÖS: Chelsean huippulupaus sai ensimmäisen kutsunsa Englannin A-maajoukkueeseen – Raheem Sterling loukkaantumisen takia sivuun

Frank Lampard on myös avoin pitämään Loftus-Cheekin Chelsean miehistössä, koska Ross Barkley siirtyi jo hiljattain lainalle Aston Villaan. Englantilaisluotsi on kuitenkin myöntänyt, ettei 24-vuotiaalle keskikenttämiehelle ole välttämättä luvassa suuria minuutteja Stamford Bridgellä, minkä takia hänen olisi parempi siirtyä täksi kaudeksi lainalle.