Sunnuntaina löylytyksen Tottenhamilta saanut Manchester United on jäämässä tyhjin käsin Jadon Sanchon osalta. Englantilaisnuorukainen on näillä näkymin jäämässä Borussia Dortmundiin. Seuran vaatekauppa lähetti selkeän viestin Man Unitedin suuntaan.

Sky Sportsin toimittaja Gary Cotterill julkaisi twitterissä kuvan Borussia Dortmundin varustekaupasta. Kuvassa on edustalla kaksi mukia, joista toisessa on N-kirjain ja toisessa O-kirjain. Lisäksi mukien taustalla on Jadon Sanchon pelipaitoja.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Gary Cotterill

@gary_cotterill
A message to #MUFC about #sancho at the ⁦@BVB⁩ club shop 😂

United on koko kesän ollut kiinnostunut Sanchosta, mutta seurat eivät ole päässeet sopuun siirtosummasta. Dortmund on pitänyt tiukasti kiinni 120 miljoonan eurona hintalapussaan, jota United ei ole ollut valmis maksamaan. Näin ollen Sancho on jäämässä Dortmundiin.

Unitedilla on silti kova tarve vahvistaa laitaosastoaan. Huhuissa United on ollut kiinnostunut ainakin Barcelonan Ousmane Dembéléstä sekä Bayern Münchenin Kingsley Comanista. Viimeiset tiedot kertovat, että Dembélé olisi jäämässä Barcelonaan.

Joitain siirtoja United on joka tapauksessa varmistamassa vielä lähiaikoina. Näillä näkymin hyökkääjä Edinson Cavani on tekemässä kaksivuotisen sopimuksen Unitedin kanssa. Lisäksi laitapuolustaja Alex Telles on saapumassa Portosta. Laitaosastolle United on hankkimassa vasta 18-vuotiaan Amad Traorén Atalantasta, mutta siirto toteutuu vasta ensi tammikuussa.