Arsenal aikoo mediatietojen mukaan taistella siirtoikkunan Deadline Dayn viimeiseen hetkeen saakka uudesta keskikenttäpelaajasta. Tehtävä on kuitenkin haastava, sillä useat Mikel Artetan pääkohteet ovat jo espanjalaisluotsin ulottumattomissa.

Lontoolaisseura joutui jo myöntämään tappionsa Houssem Aouarin siirtokilvassa, kun Lyon ilmoitti pelaajan jäävän ranskalaisseuran riveihin viime viikonloppuna.

Aouar, joka oli tiettävästi suostunut Arsenalin sopimustarjoukseen seurojen neuvotellessa vielä 22-vuotiaan pelintekijän siirtokorvauksesta, kommentoi itse päätöstään jäädä Lyoniin eilen, sunnuntaina.

– Minusta tuntui siltä, että voin yhä antaa jotain tälle joukkueelle ja seuralle, joka on kasvattanut minut. Melko yksinkertaisesti, Aouar perusteli Téléfootille.

Houssem Aouar oli tiettävästi Mikel Artetan ykköskohde tänä kesänä. Kuva: Getty Images

Arsenal ei myöskään tule saamaan Chelsean keskikenttäpelaaja Jorginhoa lainalle, sillä hän on yhä tärkeä osa Frank Lampardin suunnitelmia tällä kaudella.

Chelsea saattaisi suostua lainasiirron järjestämiseen, jos se hankkisi itselleen uuden keskikenttäpelaajan ennen sitä, mikä näyttää kuitenkin hyvin epätodennäköiseltä tällä hetkellä.

Sky Sports on kuitenkin kertonut, ettei Arsenal ole vielä luovuttanut Atlético Madridin Thomas Parteyn suhteen, vaikka haaveet 27-vuotiaan ghanalaisen hankinnasta vaikuttivatkin olleen jo kuopatut.

[readmore from=Arsenal]

Atlético haluaa Parteysta edelleen hänen ulosostohintansa mukaisen siirtokorvauksen, joka on kooltaan noin 50 miljoonaa euroa.

The Athleticin viimeisimmät tiedot kertovat, että Arsenal on ilmoittanut sekä Atlético Madridille että La Ligalle maksavansa kyseisen siirtosumman. Partey on itsekin ilmoittanut olevansa siirtymässä pois Wanda Metropolitanolta ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Arsenal on tekemässä palkkalistoilleen ja pelaajistoonsa tilaa lainaamalla Mattéo Guendouzin Hertha Berliniin ja Lucas Torreiran Atléticoon.

Muokattu 5.10. klo 16.08: Lisätty uusimmat tiedot Parteyn tilanteesta.