Liverpool ja Manchester United joutuivat keskiviikkona kuoppaamaan Project Big Pictureksi ristityn suunnitelmansa, kertoo The Telegraph.

Lehtitietojen mukaan muut Valioliigan seurat ilmoittivat, että ne eivät ikipäivänä suostuisi ehdotuksiin, jotka keskittäisivät päätäntävallan suurimmille seuroille ja pudottaisivat Valioliigan joukkuemäärän 18:aan. (Lue kaikista muutosehdotuksista TÄÄLTÄ)

[readmore from=Project-Big-Picture]

Omassa tiedotteessaan Valioliiga kertoo, että se on päässyt jokaisen seuran – myös Liverpoolin ja Manchester Unitedin – kanssa yhteisymmärrykseen siitä, että Project Big Picturen toteuttamista ei harkita. Sen sijaan seurat pyrkivät kollektiivisesti luomaan strategisen suunnitelman englantilaisen jalkapallon tulevaisuuden rakenteista ja rahoituksesta.

Valioliiga kertoo myös, että se aikoo kasata tukipaketin Ykkös- ja Kakkosliigan seuroille, jotta ne selviäisivät koronaviruspandemian aiheuttamista takaiskuista. Myös Mestaruussarjan seurojen taloudellisista tarpeista jatketaan keskustelua, mutta Valioliiga painotti, että ottelupäivien tuloista riippuvaiset Ykkös- ja Kakkosliigan seurat ovat suuremmassa pulassa, kun yleisöä ei tällä hetkellä stadioneille päästetä.