Liverpoolin entinen puolustaja José Enrique on kuvaillut kesähankinta Thiago Alcântaraa ”ilmiömäiseksi” pelaajaksi, joka tuo Valioliigan hallitsevalle mestarille jotain täysin uutta.

Liverpool hankki Thiagon Bayern Münchenistä 22 miljoonalla eurolla syyskuun puolivälissä. Entinen Barcelona-taituri on voittanut uransa aikana yhteensä 24 merkittävää pokaalia, joihin sisältyy esimerkiksi kaksi Mestarien liigan voittoa.

Thiago on esiintynyt Liverpoolille vasta yhdessä ottelussa. Siitä huolimatta Enrique uskoo, että espanjalaistaituri voi osoittaa olevansa jopa koko valioliigakauden paras pelaajahankinta.

LUE MYÖS: Siirtoikkuna-analyysi: Liverpoolilta lähes täydellinen suoritus siirtomarkkinoilla

– Hän on ilmiömäinen pelaaja. Hän on huipputason keskikenttämies ja samanlainen taikuri kuin [Philippe] Coutinho oli Liverpoolissa, Enrique kertoi Daily Mailille.

– Näen hänet Jordan Hendersonin ja Fabinhon rinnalla keskikentällä, missä hän voi antaa joukkueelle jotain täysin uutta. Minusta Jürgen Kloppilla on nyt käytössään paras joukkue, mitä hänellä on koskaan Liverpoolissa ollut. Ja hän tulee tekemään pelaajista ainoastaan parempia.

Lähde: Liverpoolin laitahyökkääjä ei mennyt kaupaksi – lainasiirto Mestaruussarjaan lähellä

– Se on tietysti hankala kehittää pelaajaa, joka oli Bayernissa niin hyvä, mutta Thiago tulee oppimaan uusia asioita. Hän tulee olemaan – ellei paras – niin yksi tämän kauden parhaista hankinnoista.