Manchester Unitedin laitapuolustaja Aaron Wan-Bissaka haluaa ansaita paikkansa Englannin ykkösmiehistöstä, minkä takia hän ei suostu edustamaan Kongon demokraattista tasavaltaa A-maajoukkuetasolla.

Wan-Bissakalla on kongolaista syntyperää, eikä hän ole vielä tehnyt debyyttiään Englannin A-maajoukkueessa. 22-vuotiaalla olisi siis vielä mahdollisuus vaihtaa maajoukkuetavoitteitaan, jos tie Englannin kokoonpanoon koituisi liian kiviseksi. Kongo on yrittänyt houkutella häntä joukkueeseensa useampaan otteeseen.

Wan-Bissaka pelasi Kongon alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa ollessaan vielä Crystal Palacen akatemian pelaaja. Hän sai kutsun Gareth Southgaten miehistöön viime kauden alussa, mutta jäi loukkaantumisen takia pois. Laitapuolustajaa ei sen koommin ole Englannin managerin suunnitelmissa nähty.

[readmore from=Manchester-United]

The Telegraphin mukaan Wan-Bissakan tavoite on ansaita paikka Southgaten EM-kisamiehistöstä ennen ensi kesän lopputurnausta. Hänen tiellään seisoo kuitenkin kova nippu saman pelipaikan pelaajia. Trent Alexander-Arnold, Kieran Trippier, Kyle Walker ja Reece James ovat kaikki nokkimisjärjestyksessä United-puolustajan edellä.

Wan-Bissaka teki viime viikonloppuna uransa ensimmäisen maalin Manchester Unitedin paidassa, kun Ole Gunnar Solskjærin miehistö nousi takaa-ajoasemasta 4-1-voittoon St James Parkilla.