Chelsea haki vakuuttavan 4-0 vierasvoiton Mestarien liigassa Krasnodarin vieraana keskiviikkona. Lontoolaiset hallitsivat selkeästi kenttätapahtumia läpi ottelun toisen jakson alkua lukuun ottamatta.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Four goals.
Three points! 👏

#KRACHE

Chelsea otti pallonhallinan selvästi itselleen heti avausjakson ensimmäisillä minuuteilla, ja Krasnodar keskittyi kyttäämään vastahyökkäyksiä.

Lontoolaiset saivat 14. minuutilla mahdollisuuden siirtyä ottelussa johtoon, kun pallo vietiin pilkulle kotijoukkueen puolustuksen rikottua Timo Werneriä. Pallon taakse astellut Jorginho kuitenkin epäonnistui, kun pallo osui ainoastaan tolppaan.

Chelsean painostus tuotti lopulta tulosta, kun ottelua oli pelattu 37 minuuttia. Avaukseen noussut Callum Hudson-Odoi kiitti vastuusta laukomalla pallon boksin sisältä maaliin. Laukaus upposi helposti maalivahti Matvey Safonovin taakse.

Nizaar Kinsella

@NizaarKinsella
Kurt Zouma made 81 passes.

Antonio Rudiger made 71 passes.

Krasnodar made 121 passes in the first-half.

Chelsea ended the half with 78.1% possession with the Russian side playing for quick transitions. #CFC #UCL #KRACHE

Krasnodar piristyi selvästi tauon aikana, ja se tuli vahvasti peliin mukaan toisen jakson alussa. Yury Gazinskiy oli lähellä tasoitusta 54. minuutilla, mutta hänen laukauksensa osui kuitenkin ainoastaan ylärimaan.

Kotijoukkue ei saanut hyödynnettyä hallintajaksoaan maalin muodossa, ja Chelsea sai jälleen otetta pelistä paremmin tunnin pelin jälkeen.

Vieraat saivat illan toisen rangaistuspotkun 76. minuutilla. Vaihdosta kentälle tulleen Christian Pulisicin laukaus osui Aleksandr Martynovichin käteen, ja pallo vietiin pilkulle. Tällä kertaa pallon taakse asteli Werner, joka pamautti pallon voimalla verkkoon.

Hakim Ziyech ratkaisi ottelun lontoolaisille lopullisesti kolme minuuttia myöhemmin. Marokkolainen laukoi pallon takakulmaan boksin sisältä. Pulisic iski vielä lisäajalla loppulukemat 0-4 taululle.

Lontoolaiset ovat nyt pitäneet maalin puhtaana kolmessa ottelussa peräkkäin. Syyskuussa seuraan saapunut maalivahti Edouard Mendy on päästänyt viidessä pelaamassaan ottelussa ainoastaan yhden osuman, ja pelannut neljä nollapeliä.

Chelsea aloitti urakkansa Mestarien liigassa viime viikolla tasapelillä Sevillaa vastaan, joten sillä on kasassa kahden ottelun jälkeen neljä pistettä.