Southamptonin tähtihyökkääjä Danny Ings loukkaantui ikävännäköisesti sunnuntain 4-3-voitossa Aston Villaa vastaan. Myös avainpuolustajat Ryan Bertrand ja Jan Bednarek joutuivat jättämään kentän loukkaantumisten takia.

Ings, 28, ampui pelin toisella puoliajalla kauden viidennen maalinsa Valioliigassa. Sen jälkeen hänen oli kuitenkin poistuttava viheriöltä, kun hän väänsi polvensa ikävännäköisesti pudotessaan huonossa tasapainossa selälleen.

Southampton-luotsi Ralph Hasenhüttlin mukaan Ingsin tilanne ei näytä lupaavalta. Itävaltalaisluotsi toivoo kannattajien kanssa hartaasti, ettei englantilaiskärjen polviongelma ole yhtä vakava kuin edelliset.

Entinen Liverpool-hyökkääjä vietti kausien 2015-16 ja 2016-17 välissä yhteensä 498 päivää sivussa kahden vakavan polvivamman takia, missaten peräti 85 ottelua.

[readmore from=Loukkaantumiset]

– Tämä ottelu oli hyvin kiihkeä. Ehkä se oli ajoittain jopa liian kovakourainen, Hasenhüttl kommentoi ottelun jälkeen.

– Ingsyn tilanne ei näytä hyvältä. Se [loukkaantuminen] tapahtui aivan minun edessäni, ja me tunnemme hänen historiansa hänen polvensa kanssa.

– Toivon, ettei se ole kovin pahanlaatuinen. Hän huusi samantien: ”Minun polveni, minun polveni”. Hän käy huomenna lääkärintarkastuksessa.

– Bertrand kärsi takareisivaivasta ja Bednarek sai iskun ilmatiloissa. Toivotaan [ettei mikään vaiva olisi kovin vakava].