Lauantai-ilta huipentuu jälleen yhteen Lontoon paikallistaistoon. Tällä kertaa West Hamin ja Fulhamin välillä. Vaikka sarjanousija Fulham ottikin ensimmäisen voittonsa West Bromwichin kustannuksella maanantaina, ei V Sportin jalkapalloselostaja Ville Kuusisen mielestä ottelussa ole kuin yksi voittajasuosikki.

– Kyllähän se on yllätys, että West Ham ja David Moyes ovat jo kahdeksan pistettä keränneet. Takana on kuitenkin melkoinen otteluruuhka.

– Nyt luvassa oikeastaan ensimmäinen ottelu, jossa ”Hammers” on paperilla selkeä suosikki sarja-avauksen jälkeen. Antonio ilmeisemmin on pois, mutta jos West Ham hallitsee peliä, niin eiköhän keskityspalloja riitä myös Sebastian Hallerille, Kuusinen pohtii.

Jokaisen ottelunsa saippuakuplasateessa aloittava West Ham on selvä suosikki Kuusisen papereissa.

– Kyllä tämä saippukuplilta haiskahtaa, ja itse innolla odotan, avaisiko Brentfordista lainalla oleva Said Benrahma jo tässä pelissä. Pablo Fornals on toki ollut sen verran hyvä, joten saattaa olla, että algerialainen aloittaa penkiltä, Ville Kuusinen päättää.

Katso ottelu lauantai-iltana V Sportin jalkapallokanavalla ja Viaplay.fi:ssä klo 22.00 alkaen.