Chelsean ja Yhdysvaltojen tähtihyökkääjä Christian Pulisic on jättänyt maajoukkuetehtävät kesken ja palaa nyt lontoolaisseuran riveihin keskittyäkseen pitkään vaivanneen takareisivammansa kuntouttamiseen.

Pulisic reväytti takareitensä viime kauden FA Cupin finaalissa Arsenalia vastaan, jonka jälkeen hän on pelannut vain kolme ottelua Valioliigassa.

Lokakuun lopulla hänen takareitensä oikutteli jälleen, eikä 22-vuotias ole ei päässyt pelikentille sitten Chelsean vakuuttavan Krasnodar-voiton 28. lokakuuta. Pulisic teki Mestarien liigan ottelussa kauden ensimmäisen maalinsa.

[readmore from=Chelsea]

Pulisic kutsuttiin loukkaantumisvaivoistaan huolimatta Yhdysvaltojen miehistöön marraskuun ystävyysotteluihin Walesia ja Itävaltaa vastaan. Nyt USA:n valmentaja Gregg Berhalter on vahvistanut, ettei Pulisic ole tarpeeksi hyvässä pelikunnossa pelatakseen kumpaakaan ottelua.

Pulisicilla on nyt yli viikko aikaa toipua pitkään vaivanneesta takareisivammastaan, jos hän toivoo olevansa osa Frank Lampardin miehistöä 21. marraskuuta, kun Chelsea matkustaa Newcastlen vieraaksi Valioliigan yhdeksännen kierroksen ottelussa.