Paul Pogba sanoo kärsivänsä uransa hankalimmasta ajanjaksosta Manchester Unitedissa, jossa hänen peliaikansa on jäänyt yllättävän niukaksi tällä kaudella.

Pogba on pelannut 10 kertaa Manchester Unitedille Valioliigan ja Mestarien liigan otteluissa. Avaukseen Ole Gunnar Solskjær on nimennyt 27-vuotiaan keskikenttäpelaajan kuitenkin vain puolessa näistä peleistä.

Pogba on vähäisestä vastuustaan huolimatta pitänyt avainpelaajan asemasta kiinni Ranskan maajoukkueessa.

Sekä Huuhkajia että Portugalia vastaan viime viikolla avannut Pogba myöntääkin olevansa tyytyväinen siihen, miten maajoukkuetauko on antanut hänelle hengitystilaa ongelmallisen seuratilanteen keskellä.

– Tämä on hankala ajanjakso, enkä ole koskaan kokenut samanlaista urani aikana, Pogba kertoi televisiokanava RTL:n haastattelussa viitaten vähäiseen peliaikaansa.

– Ranskan maajoukkue on minulle tuulahdus raikasta ilmaa. Olemme hyvin iloisia, kun tulemme tänne ja näemme toisiamme. Seuran kanssa tilanne ei ole sama.

– Me olemme hyvin yhtenäinen ryhmä. Se on taianomaista. Me ymmärrämme kaikkien olevan iloisia saapuessaan tänne, ja se tekee suuren eron.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Paul Pogba to RTL: "This is a period I've never experienced in my career. The French national team is a breath of fresh air… we are very happy to come here. It's not the same as with the club. We all group together, it is magical". [@GFFN] 🔴🇫🇷 #MUFC #France #Pogba

Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps on osoittanut myötätuntoa entistä Juventus-tähteä kohtaan ja toivoo saavansa hänet takaisin parhaalle tasolleen mahdollisimman pian.

– Hän (Pogba) on seuransa kanssa tilanteessa, mihin hän ei voi olla tyytyväinen – ei hänen peliaikaansa eikä hänen pelipaikkaansa, Deschamps kertoi lehdistölle maanantaina.

– Hän ei nauti uransa parhaimmasta ajanjaksosta. Hän on kärsinyt useista loukkaantumisista ja koronaviruksesta. Ne ovat olleet kova isku hänelle, minkä vuoksi hänen on taas löydettävä oikea rytmi.

[readmore from=manchester-united]

– Kun pelaajani ei tunne oloaan mukavaksi seuratasolla, on hän luonnollisesti tyytyväinen päästessään Ranskan miehistöön.

Pogba saanee taas tilaisuuden osoittaa taitonsa Ranskan paidassa, kun Les Bleus kohtaa Ruotsin ensi tiistaina.

Keskikenttäpelaaja toivoo myös nousevansa Manchester Unitedin avauskokoonpanoon, kun Solskjærin miehistö isännöi sarjanousija West Bromia lauantaina.