Egyptin entinen maajoukkuehyökkääjä Mido on ladannut täyslaidallisen Mohamed Salahille, joka sai koronavirustartunnan osallistuttuaan veljensä hääjuhliin viime viikolla.

Salah, 28, joutui jäämään pois Egyptin maajoukkueen tärkeistä otteluista positiivisen koronanäytteensä takia, eikä häntä välttämättä nähdä Valioliigan kärkikamppailussa Leicesteriä vastaan tänä viikonloppuna.

Mido on pöyristynyt siitä, miten näin on päässyt käymään. Entinen valioliigakärki ei sulata Salahin päätöstä osallistua hääseremoniaan, jossa paikalla oli lähes tuhatpäinen yleisö, kun vastaavia tapahtumia rajoitetaan koronaviruspandemian takia yhä maailmanlaajuisesti.

– Tiedän, että minä saatan joutua hyökkäyksen kohteeksi seuraavista kommenteistani, mutta jonkun ne on sanottava, Mido kertoi Al-Nahar TV:lle.

– Mohamed Salah teki suuren virheen osallistuessaan veljensä häihin vain muutama päivä ennen Egyptin maaottelua. Hän laiminlöi koronarajoituksia merkittävällä tavalla, minkä seurauksena hän sai itse tartunnan. Häissä oli paikalla yli 800 ihmistä ja puolet heistä syleilivät ja suutelivat Salahia.

– Salahin osoittama väliinpitämättömyys johti siihen, että Egyptin maajoukkue menetti tärkeän pelaajan erittäin tärkeän ottelun alla. Hän asetti myös joukkuetovereittensa terveyden vaaraan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

DaveOCKOP

@DaveOCKOP
Mohamed Salah pictured with his brother Nasr Salah at his brother's wedding in Cairo. Aston Villa's Trézéguet was also in attendance.

instagram.com/heshamhamdypho…

Mido ei voi myöskään käsittää sitä, miten ”pelkurimaisesti” maan jalkapalloliitto ja hänen muut läheisensä ovat suhtautuneet Liverpool-tähden ”suureen virheeseen”.

LUE MYÖS: Arsenalin keskikenttäpelaajalla koronatartunta – viikonlopun ottelu jäämässä väliin

– Toinen puoli tässä on kaikkien niiden ihmisten hiljaisuus, jotka ovat vastuussa pelaajan teoista. Se ainoastaan vahvistaa sen, että tämä pelaaja on yhä suurempi kuin maajoukkue. Tämä tulee johtamaan suureen epäonnistumiseen.

[readmore from=Liverpool]

– Egyptin viranomaiset eivät moittineet tai syyttäneet yhdelläkään sanalla Mohamed Salahia siitä haitasta, mitä hänen väliinpitämättömyytensä aiheutti Egyptin maajoukkueelle.

– Urheiluministeri Ashraf Sobhi, liiton puheenjohtaja Amr Al-Ganayni, maajoukkueen valmentaja Hossam Al-Badri ja johtaja Mohamed Barakat ovat kaikki pelkureita, jotka pelkäävät Mohamed Salahin faneja.

– Kukaan ei voi sanoa, etteikö Salah olisi tehnyt suurta virhettä osallistuessaan veljensä häihin koronaviruskriisin vallitessa. Salahia tulisi syyttää hänen teoistaan, mutta kaikki tuntevat pelkoa.