Manchester United keskittyy tammikuun siirtoikkunassa uusien hankintojen sijasta pelaajien myymiseen, kertoo Manchester Evening News.

United pääsi viime kesänä eroon korkeapalkkaisista Alexis Sánchezista ja Chris Smallingista, mutta tehtävää riittää yhä. Manchesterilaisten joukkue on paisunut 31 pelaajan kokoiseksi, ja moni on jäänyt pieneen rooliin.

Todennäköisimmät lähtijät ovat maalivahti Sergio Romero sekä topparit Phil Jones ja Marcos Rojo. Kolmikosta kukaan ei ole pelannut tällä kaudella minuuttiakaan. Myös puolustaja Timothy Fosu-Mensah pohtii tulevaisuuttaan seurassa jäätyään vähälle peliajalle.

Tammikuussa seuran jättää myös hyökkääjä Odion Ighalo, joka on pelannut Manchesterissa lainalla kiinalaisesta Shanghai Shenhuasta viime talvesta lähtien. United värväsi kesällä hyökkäysosastolleen Edinson Cavanin, joten sillä ei ole tarvetta hankkia Ighalolle korvaajaa, kun hänen lainasopimuksensa päättyy.

Vapailta markkinoilta siirtyneen Cavanin lisäksi Unitediin liittyivät kesällä myös Donny van de Beek Ajaxista, Alex Telles Portosta ja Facundo Pellistri Peñarolista. Lisäksi United osti Amad Diallon Atalantasta, mutta hän siirtyy Manchesteriin vasta tammikuussa.

United oli tunnetusti myös Borussia Dortmundin Jadon Sanchon perässä, mutta Englannin maajoukkuelaituri jäi Saksaan.