Mestaruussarjan erikoisesta munienkourimistapauksesta odotetaan päätöstä lähiaikoina.

Prestonin Darnell Fisher jäi tv-kameroille kiinni, kun hän tarttui ottelun tiimellyksessä Sheffield Wednesdayn Callum Patersonia jalkovälistä – kahdesti.

Ottelun tuomaristolta tapaus jäi huomaamatta, mutta pelin jälkeen teko otettiin kurinpitoelimen tutkintaan.

Nyt The Times kertoo, että Fisher on selviämässä tapauksesta kolmen ottelun pelikiellolla, vaikka tapaus on tulkittu väkivaltaiseksi rikkeeksi ja vaikka alun perin uumoiltiin, että rangaistus olisi linjassa rugbyssa nähdyn samankaltaisen tapauksen kanssa. Rugbypelaaja Joe Marler sai vastaavasta tempusta kymmenen viikon pelikiellon.

Timesin mukaan rangaistusten eroavaisuus johtuu siitä, että rugbyssa on huomattavasti laajempi rangaistusten kirjo. Jalkapallossa taas tällaiseen ei ole oikein totuttu, sillä kyseessä on hyvin harvinainen rike.

Times kertoo myös, että Fisherin-tapauksesta ei aloiteta poliisitutkintaa. Se johtuu lehden mukaan siitä, että Paterson oli halunnut painaa asian villaisella. Jos Paterson olisi halunnut ajaa Fisherille rajumpaa rangaistusta, tapaus olisi voitu antaa poliisin käsiteltäväksi.

Katso video tilanteesta alla olevalta videolta.

Sky Sports News

@SkySportsNews
The FA will look into an incident which appeared to show Preston's Darnell Fisher twice grabbing Callum Paterson's genitals in their win over Sheffield Wednesday.