Valioliigan maanantain myöhäisottelussa Wolverhampton ja Southampton päätyivät 1-1-tasapeliin. Vierasjoukkue Sotonin joukkueessa isoon rooliin nousi maalivahti Alex McCarthy, joka otti useita tärkeitä torjuntoja Wolvesin maalipaikoista.

Wolves osoitti vaarallisuuttaan jo alkuminuuteilla. Kuudennella minuutilla João Moutinho pääsi kokeilemaan vapaapotkusta noin 20 metristä. Laukaus kilpistyi muuriin ja vieri suoraan Nélson Semedon jalkaan, joka pääsi vapaasti tykittämään vastapalloon. McCarthy sai torjuttua, mutta tällä kertaa paluupallo pomppi suoraan Leander Dendonckerille, joka tykitti jälleen päin McCarthya.

McCarthy pelasti Sotonin uudestaan 36. minuutilla. Tällä kertaa Moutinho oli antamassa vapaapotkua laidalta. Daniel Podence oli jäänyt täysin vartioitta etualueelle ja hän pääsi puskemaan voimalla kohti maalia, mutta McCarthy venyi hienoon reaktiotorjuntaan.

Toisen puoliskon alkajaisiksi Podence pääsi kokeilemaan uudestaan, tällä kertaa Rayan Aït-Nourin esityöstä. McCarthy pelasti vastaantulollaan jälleen kerran Southamptonin.

Jos itse et tee, vastustaja tekee. Hetkeä myöhemmin Soton otti johdon Theo Walcottin kauden ja Southampton-uran ensimmäisellä maalilla. Che Adams pääsi petaamaan Walcottin täydelliseen avopaikkaan, eikä englantilaiskiiturin tarvinnut kuin siirtää pallo tyhjään maaliin.

Wolves aloitti takaa-ajon ja sai palkintonsa 75. minuutilla. Wolves pääsi nopeaan vastahyökkäykseen riistettyään pallon keskikentällä. Raúl Jiménez sai jalkansa vapaaksi boksin reunalta ja hänen tulinen laukaus päätyi tolpan kautta juuri vaihdosta sisään tulleelle Pedro Netolle, joka tyrkkäsi pallon verkkoon paluupallosta. Tähän edes McCarthy ei enää ehtinyt väliin.

Wolves

@Wolves
NETO FIRES WOLVES LEVEL!!

Jiménez onnistui pari minuuttia myöhemmin itsekin maalinteossa, mutta komea puskumaali ei näkynyt tulostaulussa, sillä hän oli ehtinyt paitsion puolelle ennen keskitystä.

Enempää hyväksyttyjä osumia pelissä ei nähty. Upeasti kautensa aloittanut Southampton jatkaa tasapelipisteellä sarjassa viidentenä vain kolme pistettä sarjakärki Tottenhamia perässä. Southamptonin tappiottomien otteluiden putki kasvoi samalla seitsemään.

Alkukauden sarjataulukko on vielä sen verran tasainen, että Wolves majailee kolme pistettä pienemmällä potilla sijalla yhdeksän.

Southampton FC

@SouthamptonFC

90: #SaintsFC make their second change of the night as we head into added time. [1-1]