Manchester Unitedin seuralegendat suorastaan hämmästyivät Donny van de Beekin esityksestä tiistai-illan Mestarien liiga -ottelussa.

Van de Beek on ollut koko alkukauden aika lailla manageri Ole Gunnar Solskjærin koirankopissa. Valioliigassa peliaikaa on tullut vain 85 minuuttia.

Tiistaina pelatussa lohkovaiheen ottelussa Istanbul Basaksehiria vastaan hollantilainen pelasi täydet minuutit keskikentän pohjalla yhdessä Fredin kanssa – ja kiitti luottamuksesta.

Van de Beek antoi ottelussa 64 syöttöä onnistumisprosentilla 87,5. Lisäksi van de Beek loi ottelussa kaksi maalipaikkaa.

– Van de Beek on niin epäitsekäs, että hän vain solahtaa joukkoon. Mielestäni hän pelasi itsensä avauskokoonpanoon, Owen Hargreaves sanoi BT Sportin studiossa.

Samoilla linjoilla oli Rio Ferdinand.

– Olin todella tyytyväinen häneen [van de Beekiin]. Hän on pelaaja, joka pystyy pelaamaan yhdellä tai kahdella kosketuksella ja pitämään pelaamisen yksinkertaisena. Hän uhraa osan omasta pelistään auttaakseen muita. Hän on sellainen pelaaja, joka tekee muista parempia, Ferdinand sanoi.

Samaan kuoroon yhtyi myös Paul Scholes.

– Osa yhden kosketuksen tilanteista oli loistavia. Nyt näimme hänet hänen parhaalla pelipaikallaan. Mielestäni hän on tarpeeksi hyvä puolustussuuntaan, mutta se mitä hän tarjoaa, on ase hyökkäyspelaamiseen, Scholes sanoi.

LUE MYÖS: