Jürgen Klopp lähetti tunteikkaan kunnianosoituksen argentiinalaislegenda Diego Maradonalle, jonka kuolema 60 vuoden ikäisenä pysäytti koko jalkapallomaailman eilen, keskiviikkona.

Liverpoolin manageri kertoi seuranneensa Maradonan uraa jo nuoresta iästä lähtien. Klopp nimesi hänet myös kolmen suurimman pelaajansa joukkoon brassilegenda Pelén ja Barcelona-tähti Lionel Messin rinnalle.

– Hän on ehdottomasti ikoni ja yksi parhaista. Sain kunnian tavata hänet kerran, Klopp kertoi BT Sportille ennen Liverpoolin Mestarien liiga -ottelua Atalantaa vastaan.

[readmore from=Jurgen-Klopp]

– Olen 53-vuotias ja minusta tuntuu siltä, kuin hän olisi ollut aina osa elämääni.

– Kun olin hyvin, hyvin nuori – ehkä kahdeksan, yhdeksän tai kymmenen vuotta vanha – näin hänet ensimmäistä kertaa ja hän oli silloin 16- tai 17-vuotias.

– Millä tahansa videolla [jonka näin], hän pomputteli palloa. Aina siitä hetkestä lähtien, hän oli se pelaaja minulle.

– Kansainvälisestä näkökulmasta kun katsoo… Hän, Pelé ja Messi [ovat minulle historian kolme suurinta]. Yksi brassi ja kaksi argentiinalaista.

– Näin hänen dokumenttinsa hiljattain. Diego oli sensaatiomainen kaveri, Maradonalla oli hieman hankaluuksia. Sanoisin siis näin: tulen ikävöimään kumpaakin.

Jos allaoleva video ei näy, klikkaa tästä.

beIN SPORTS

@beINSPORTS_EN
"Diego was a sensational guy, Maradona had some struggles. I will miss both"

Liverpool boss Jurgen Klopp reacts to the sad passing of Diego Maradona.

#RIPMaradona

Watch - onbe.in/3hTp092

LUE MYÖS: