José Mourinhon mukaan Harry Kanella on lievä loukkaantumisongelma, eikä hänen pelaaminen sunnuntain Pohjois-Lontoon derbyssä ole satavarmaa.

Kane ei osallistunut keskiviikkona lainkaan Tottenhamin harjoituksiin. Sivussa olivat myös laitapuolustaja Sergio Reguilón, kakkoshyökkääjä Carlos Vinicius sekä laitahyökkääjä Erik Lamela.

Tottenham kohtaa LASK Linzin torstain Eurooppa-liiga-ottelussa, eikä Mourinho ota nelikkoa vierasreissulle mukaan loukkaantumishuolien takia.

– En usko, että hän (pohjevammasta kärsivä Lamela) pystyy pelaamaan viikonloppuna. Harry, Vinicius ja Sergio saattavat palata siihen mennessä, Mourinho kertoi keskiviikkona lehdistölle.

Mourinhon epäillään vain lepuuttavan Kanea sunnuntain Arsenal-kamppailua varten, sillä hän kieltäytyi kertomasta, mikä hyökkääjällä on tarkalleen ottaen vikana.

Portugalilaisluotsi paljastaa myös uskovansa, että seitsemän maalia tällä valioliigakaudella tehnyt englantilaistähti nähdään sunnuntaina kentällä.

– En aio kertoa teille sen enempää hänen loukkaantumisestaan. Uskon, että hänellä on hyvä tilaisuus [palata sunnuntaihin mennessä], Mourinho jatkoi.

[readmore from=Tottenham]

– En halua valehdella, enkä halua piilotella mitään liittyen siihen, että pelaako hän vai ei. Minun oma tuntemukseni on, että hän kykenee pelaamaan.

Mourinho antoi tilannepäivityksen myös nivusvammasta kärsineen Toby Alderweireldin kuntoutumisesta. Manchester Cityä vastaan loukkaantunut belgialaistoppari on palannut harjoituksiin ja näyttäisi toipuvan ennen sunnuntaina.

– Hänellä on tilaisuus. Ei vielä huomiselle, ei missään nimess, mutta tällä tahdilla tilanne näyttää hyvältä. On mahdollista, että hän pelaa [sunnuntaina], Mourinho kertoi.

LUE MYÖS: