Joe Hart saattaa tehdä valioliigadebyyttinsä Tottenhamille sunnuntain Pohjois-Lontoon derbyssä Arsenalia vastaan, vaikka häneltä nähtiin juuri painajaismainen esitys Eurooppa-liigassa torstai-iltana.

The Telegraphin mukaan Hugo Lloris ei ole välttämättä pelikunnossa Arsenalia vastaan, minkä vuoksi Paulo Gazzanigan yläpuolelle nokkimisjärjestyksessä noussut Hart saattaa pelata sunnuntaina uransa ensimmäisen valioliigapelinsä lähes vuoteen.

Tottenham ei ole vahvistanut Lloris’n loukkaantumista, mutta englantilaislehden saamien tietojen mukaan hänen pelaamisensa on epävarmaa. Tämä olisi suuri takaisku José Mourinholle, sillä Hartin tuorein esitys joukkueen maalilla ei ollut suoraan sanottuna kaunista katseltavaa.

[readmore from=Tottenham]

Kaksi vastustajan maalia meni torstaina Hartin piikkiin, kun Tottenham jäi vieraskentällä 3-3-tasapeliin LASK Linziä vastaan. 33-vuotiaan englantilaisvahdin syöttöpelaaminen oli myös tavallista huonompaa, minkä takia esimerkiksi WhoScored-sivusto antoi hänelle kentän alhaisimman arvosanan.

Mourinho on optimistinen Harry Kanen suhteen, mutta Tottenhamin on tarkkailtava myös Sergio Reguilónin, Carlos Viniciuksen ja Toby Alderweireldin tilannetta sunnuntain derbykamppailun alla. Tottenham on tällä hetkellä Valioliigan sarjatalulukon piikkipaikalla, kahdeksan pistettä Arsenalia edellä.

LUE MYÖS: